Αβάνα – Havana

Μια ζωγραφιά φτιαγμένη στα χρώματα του κουβανέζικου ταμπάκο.

Μια ταρταρούγα με χάρη που περιμένει να γνωρίσει έναν λάτρη της μοναδικότητας! Θα το παίξει δύσκολη, σαν ντίβα που είναι, όταν σε πρωτογνωρίσει και θα περιμένει να σιγουρευτεί ότι θαυμάζεις αρκετά το βελούδινο της τρίχωμα, πράγμα που θα επιβεβαιώσει μόλις πάρει τα χάδια σου.

Το λεπτοκαμωμένο αυτό κορίτσι έχει για χόμπι το κυνήγι. Φροντίζει να διατηρεί τη σιλουέτα της κυνηγώντας ότι κινείται ενώ παράλληλα προσέχει το χώρο της από εντομοεισβολείς! Απολαμβάνει την παρέα από άλλες γάτες μα φοβάται τους σκύλους.

Τον ελεύθερο της χρόνο τον περνά με πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό αλλά και βραδινό ύπνο με προτίμηση τα σημεία που θα μπορεί κάποιος να έχει μαζί της οπτική επαφή, μη τυχόν στερήσει την ομορφιά της από τα βλέμματα του κόσμου!

Εάν λοιπόν ξεχώρισες αμέσως αυτό το έργο τέχνης ξέρεις πως δεν μπορεί να λείπει από το σπίτι σου! Θα δοθεί στον πλειοδότη με τη μεγαλύτερη προσφορά χαδιών!

Επικοινώνησε μαζί μας στο info@stray.gr ή στο 6932128555 ή  με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook

Meow.

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ. 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας του Stray.Gr (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012)