Λίλα – Lila

Η Λίλα είναι ένα γλυκύτατο σκυλαγοροκόριτσο!!

Δεν φοβάται να τρέξει, να κυλιστεί και να λερωθεί αρκεί να καταφέρει να κλέψει την προσοχή και τα χάδια μας. Ακόμα μεγαλύτερη είναι η χαρά της αν αυτές τις τρέλες τις κάνει παρέα με ….μικρά ανθρωπάκια καθώς μας δείχνει να τα συμπαθεί πολύ!

Έχει μια ψυχή κουταβίσια και είναι διαρκώς χαμογελαστή. Η αγαπημένη της ασχολία είναι να ροκανίζει μεζεδάκια και να σηκώνεται στα 2 πόδια για αγκαλιές.

Στο περιβάλλον που φιλοξενείται δείχνει μέρα με τη μέρα να μαραζώνει καθώς είναι ένα ανθρωποκεντρικό πλάσμα. Τα πάει καλά με άλλα σκυλιά και ιδιαίτερα τα αρσενικά. Περιμένει να γνωρίσει έναν άνθρωπο τρυφερό αλλά και γεμάτο κέφι, μπρίο και ενέργεια όπως και εκείνη για να ζήσουν μαζί ζωή χαρισάμενη! Μήπως είστε εσείς; Φυσικά και είστε! Επικοινωνήστε με τα info@stray.gr , 6948369979 ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook για να την γνωρίσετε από κοντά και να κάνετε την τύχη σας!

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένη, με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012).