Τσίκο – Chico

Την προσοχή σας παρακαλώ οι καλλιτέχνες! Αυτό το ισπανόφωνο αγόρι προσπαθεί να ακολουθήσει το όνειρο του, το τραγούδι. Τα εντυπωσιακά μεγάλα του αυτιά είναι η πηγή της καλλιτεχνικής του φλέβας (το λεγόμενο μουσικό αυτί x2). Κουνάει ουρίτσες στο ρυθμό κάθε μουσικής, καμιά φορά ανεβαίνει στον ώμο σαν παπαγάλος να κάνετε ντουέτο, αλλά τα ταλέντα του δεν σταματούν εκεί. Είναι πολύ υπάκουος, σε αντίθεση με τη γενική φιλοσοφία της γάτας, έχει μάθει να ακούει στο “Μη Τσίκο” παρόλο που δεν χρειάζεται καθώς δεν είναι σκανταλιάρης. Είναι πανέξυπνος και με γνώσεις Η/Υ (πως να ξαπλώνει πάνω τους). Για να είμαστε ειλικρινείς όμως έχει και τα αρνητικά του. Δεν καταλαβαίνει ακριβώς πως παίζεται το κρυφτό, όπου και αν είναι χωμένος μόλις φωνάξεις το όνομα του ξεκινά το μελωδικό γουργουρητό!

Δυστυχώς δεν έχουμε παραπάνω μουσικές γνώσεις να του δώσουμε αλλά σίγουρα με τον κατάλληλο δάσκαλο το άστρο του θα λάμψει! Αν λοιπόν παίζεις κιθάρα, γράφεις στίχους, τραγουδάς μόνος στο μπάνιο ή οτιδήποτε σχετικό ο Τσίκο είναι ένας γάτος ότι πρέπει για σένα! Στείλε μήνυμα στη σελίδα του facebook ή στο info@stray.gr αλλιώς κάλεσε το 6932128555.

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένος, με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012)