Ερμής – Hermes

Λένε πως οι θεοί στα αρχαία χρόνια έπαιρναν διαφορετικές μορφές για διάφορους λόγους. Άλλες για να σαγηνέψουν μια κόρη νέα, άλλες για να κερδίσουν κάποια μάχη και άλλες απλά για να διασκεδάσουν στον ατέλειωτο χρόνο τους.

Φήμες λένε πως ο Ερμής έχει πάρει τη μορφή αυτού του μεγαλοπρεπούς σκύλου! Ερχόμενος από τον Όλυμπο φαίνεται να βρέθηκε σε λάθος μέρος την λάθος ώρα!

Περιτριγυρισμένος από άλλους σκύλους, ώριμους και έμπειρους, μακριά από ανθρώπινα χάδια μοιάζει ακόμα διστακτικός και χαμένος στο νέο του ρόλο καθώς πρώτη φορά βρέθηκε τετράποδος και με κουνιστή ουρά!

 

Αναζητά την ανθρώπινη συντροφιά για να νιώσει ασφαλής και να ξαναβρεί τον εαυτό του! Μήπως ο άνθρωπος που αναζητά είσαι εσύ; Φυσικά και είσαι. Επικοινώνησε με τα info@stray.gr ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ώστε να φορέσει άμεσα τα φτερωτά του σανδάλια και να έρθει να σε συναντήσει!

 

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένος, με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012).