Κωνσταντίνος – Constantinos

Ο Κωνσταντίνος, ένας αγαθός γίγαντας. Ένας σκύλος αρχοντικός και γοητευτικός! Οι συνθήκες που γεννήθηκε και μεγάλωσε μπορεί να μην ήταν ιδανικές όμως μια μέρα αποφάσισε πως πρέπει να ξεκινήσει μια νέα ζωή!

Πήρε λοιπόν το δισάκι του στον ώμο με τα λιγοστά υπάρχοντα του, αυτά που θέλει να μοιραστεί με έναν άνθρωπο δικό του – την αγάπη του και την αφοσίωση του!  Ήρθε στην μεγάλη πόλη και είναι πανέτοιμος να βρει όσα στερήθηκε για χρόνια!  Φτάνοντας στην πρωτεύουσα, αντίκρισε πρωτόγνωρες εικόνες και ήχους που μπορεί αρχικά να τον κατατρόμαξαν όμως σιγά σιγά αλλά και πολύ πεισματικά είναι έτοιμος να τα εξερευνήσει όλα!

Περιμένει λοιπόν έναν άνθρωπο που θα γίνει η οικογένεια του, ο φίλος του και συνοδοιπόρος στις μεγάλες βόλτες, τα ταξίδια και σίγουρα στο καλό φαγητό! Μήπως είσαι εσύ ο άνθρωπος που γυρεύει; Φυσικά και είσαι! Επικοινώνησε με τα info@stray.gr ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook για μια γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σας αλλά και του Κωνσταντίνου μας!

 

 

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένος, με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012).