Άρτεμις – Artemis

H Άρτεμις είναι μια νεαρή τρίχρωμη γατίτσα που θαυμάζετε ήδη από όλους όσους την γνωρίζουν για την εξυπνάδα, την επιμονή της αλλά και τις ικανότητες της! Είναι ένα κορίτσι με περήφανο βάδισμα, δραστήρια και ευκίνητη και παρά την ομορφιά της και τους πολλούς της θαυμαστές αδιαφορεί για έρωτες και άλλα τέτοια γλυκανάλατα.

Αγαπημένη της ενασχόληση είναι το κυνήγι, με χάρη αλλά και μαεστρία κυνηγά αμέσως μόλις βρεθούν στο οπτικό της πεδίο μπαλάκια, κορδόνια, καπάκια, στυλό, μαρκαδόρους αλλά και ραβδάκια με φτερά!
Η Άρτεμις βρέθηκε κατά τη διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων, πεινασμένη και ταλαιπωρημένη μαζί με τον αδερφό της Απόλλωνα, επισκέφτηκαν άμεσα τον κτηνίατρο για τον απαραίτητο έλεγχο, κοιμήθηκαν στα ζεστά, έφαγαν πλουσιοπάροχα και πήραν τα πάνω τους.

Περιμένει ακόμη με λαχτάρα ένα παντοτινό σπίτι. Μήπως είναι το δικό σας; Φυσικά και είναι! Αν έχετε το χρόνο να λατρεύετε αυτή τη μικρή γατοθεότητα επικοινωνήστε με τα info@stray.gr, 6974180857 ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook!

 

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012) και με την προϋπόθεση στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία.