Γκάνταλφ – Gandalf

Τα καράβια όλοι τα έχουμε συνδυάσει με διακοπές και καλοπέραση.Το καράβι που έφτασε στα τέλη Σεπτέμβρη όμως στον Πειραιά μας έφερε τον Γκανταλφ. Ο Γκανταλφ δεν ήταν διακοπες, ήταν στο σπίτι του για 7,5 ολόκληρα χρόνια.
Δε θα καταλάβουμε ποτε πως καποιος παίρνει την απόφαση να επιστρεψει το ζώο του. Πόσο μάλλον ένα ζώο που για 7,5 χρόνια ήταν ισότιμο μέλος μιας οικογένειας ή τουλάχιστον θα επρεπε να είναι. Τέτοιες αποφάσεις δε θα σταματήσουν ποτε να μας εξοργίζουν και να μας στεναχωρούν.
Ο κούκλος μας λοιπόν έφτασε στην Αθήνα και τον παραλάβαμε με βαριά καρδιά. Δεν μπορούμε να του εξηγήσουμε πως θα ζήσει σε ένα κλουβί, δεν μπορούμε να τον κάνουμε να καταλάβει γιατί δεν θα έχει κρεβάτι και ανθρώπους γύρω του όπως έχει συνηθίσει τόσα χρόνια.
Ο Γκάνταλφ είναι πια ένας ώριμος τσουπωτός κύριος, με καλούς τρόπους και ακαταμάχητη πιτσιλωτή ομορφιά! Είναι άριστος με παιδιά, υπομονετικός, υπάκουος και ιδιαίτερα βολταδόρος και χαμογελαστός.
Για να μάθετε περισσότερα για τον αγαθό μας γίγαντα επικοινωνήστε με τα 6944263535, info@stray.gr ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook. Woof!

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένης, με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012).