Μαργαρίτα – Margarita (happy end)

Ποιος δεν γνωρίζει πια τη Μαργαρίτα;

Tη σκυλίτσα που έγινε έμπνευση για ένα βιβλίο που βοηθά τα παιδιά να μάθουν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας; Δεν την είδατε στις εφημερίδες; Δεν την αναγνωρίζετε από την τηλεόραση;;; Τότε θα σας πούμε αμέσως γι αυτό το κορίτσι!

Η Μαργαρίτα μας είναι μια θαρραλέα εξερευνήτρια! Εξερευνώντας από το 2012, πλέον έχει καταλήξει σε κάποια βασικά συμπεράσματα τα οποία μοιράζεται μαζί μας καθημερινά: αγαπάει πολύ τις γάτες, τρελαίνεται να κοιμάται σε μαλακά κρεβατάκια και τέλος, το φαγητό και τα μεζεδάκια είναι η αδυναμία της. Είναι λίγο παραπονιάρα καμιά φορά, αλλά βλέπετε η καθημερινή εξερεύνηση έχει ως αποτέλεσμα και μια κάποια κούραση! Λατρεύει τις περιπέτειες, τρελαίνεται για νέα μέρη και νέες μυρωδιές και φυσικά αγαπημένο της χόμπι είναι να γνωρίζει νέες παρέες (δίποδες ή τετράποδες!). Είναι πεντακάθαρη στο σπίτι αλλά και άψογη σύντροφος για τις βόλτες! Δεν ήταν πάντα το πλάσμα που είναι σήμερα, βρέθηκε στην Ανατολική Αττική το 2015 να τρέμει από φόβο, ταλαιπωρημένη και σε πολύ κακή κατάσταση από την ασιτία με ερλιχίωση, καλααζάρ, όγκο στο στήθος και πυομήτρα. Φυσικά και δεν μας πέρασε στιγμή από το μυαλό να την προσπεράσουμε. Η θεραπεία και τα χειρουργεία της ήταν μία πραγματική πρόκληση αλλά μετά από μεγάλη προσπάθεια και πολλή αγάπη ένα χρόνο μετά η Μαργαρίτα μας άνθισε και δεν θα μαραθεί ποτέ ξανά. Το μόνο που της λείπει πια είναι ένα σπίτι!

Αν λοιπόν αναζητάτε μια ηρωίδα της ζωής αλλά και της λογοτεχνίας επικοινωνήστε με τα 6974602773, στείλτε μήνυμα στη σελίδα του Stray.gr στο Facebook ή στο info@stray.gr και ελάτε να εξερευνήσετε μαζί και άλλα καινούρια μέρη.

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένη με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012)