Μήτσος – Mitsos (happy end)

O Μήτσος βασιλεύει πλέον στο Καματερό χαρούμενος με τη νέα του οικογένεια!

Έχετε ξαναδεί βασιλιά χωρίς παλάτι; Σας παρουσιάζουμε τον.. Μήτσο! Κάπου, κάποιος, κάποτε έκανε το λάθος να τον αφήσει να παρακολουθεί τηλεόραση. Πέτυχε λοιπόν ένα ντοκιμαντέρ με λιοντάρια… όπως καταλαβαίνετε ταυτίστηκε! Από όσα είδαν τα μπιρμπιλωτά κίτρινα ματάκια του, αυτό που του έμεινε είναι πως είναι βασιλιάς και όλοι πρέπει να τον υπηρετούν. Από τότε σαν αρχηγός αγέλης περιμένει να φέρεις εσύ την τροφή, να γονατίσεις μπροστά του για να τον χαϊδέψεις καθώς είσαι ο πιστός του σκλάβος, να μη τολμήσεις να σηκωθείς όσο βρίσκεται στην αγκαλιά σου και φυσικά να τον έχεις στα πούπουλα (μαξιλάρες και καναπεδάρες).

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει άδικο, είναι αξιολάτρευτος! Του υποσχεθήκαμε πως θα βρούμε το παλάτι του ώστε να φύγει κάθε ψεγάδι θλίψης από το βλέμμα του. Προτάσεις για παλάτια χτισμένα στην άμμο δεν θα γίνουν δεκτές. Μήπως αυτό που ψάχνουμε είναι το σπιτικό σου; Φυσικά και είναι! Στείλε μήνυμα στο info@stray.gr ή στη σελίδα του Stray.Gr στο Facebook  αλλιώς κάλεσε στο 6944113750.

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένος, με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012)