Ραβιόλι -Ravioli (happy end)

Το Ραβιολάκι μας υιοθετήθηκε και συγκατοικεί με τον επίσης υιοθετημένο μας απο το 2019 Αλεσσάντρο πλέον!

 

Το Ραβιόλι μας είναι μια από τα 3 γατάκια που βρέθηκαν παρατημένα σε κούτα και απο το πρώτο βράδυ στο σπίτι φιλοξενίας της παρακολουθεί με μεγάλη προσήλωση το Master Chef. Είναι ένα σωστό ζυμαράκι, τρυφερό και απαλό με ιδιαίτερη αδυναμία στους ψηλούς, μελαχρινούς, ευγενικούς και μουσάτους!

Είναι γνωστή στους στενούς της κύκλους και ως Ραβιόλα – Χαζοβιόλα καθώς είναι ένα γκαφατζίδικο γατάκι που προσπαθεί συχνά πυκνά να σκαρφαλώσει σε διάφορα σημεία που δεν είναι για τα μέτρα της φυσικά χωρίς επιτυχία. Χαρίζει γέλιο με τις τούμπες της να δίνουν και να παίρνουν αλλά και με το πείσμα της που δεν το βάζει ποτέ κάτω.

Το Ραβιολάκι μας είναι σχεδόν 2 μηνών, υγιής, αποπαρασιτωμένη, γνωρίζει την άμμο της και τρώει ήδη ξηρά τροφή (και μεζεδάκια). Αναζητά ένα σπίτι καλοφαγάδων να ζήσει απο τα μικράτα της έως τα βαθιά γεράματα. Μας δηλώνει πως οι γνώσεις ιταλικών θα εκτιμηθούν, αν όχι της γλώσσας σίγουρα της κουζίνας! Μήπως αυτό το σπίτι που ψάχνει είναι το δικό σας; Φυσικά και είναι!! Επικοινωνήστε με τα victoria@stray.gr 6974180857 ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook!

Ciao – Meow!

 

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με την προυπόθεση στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία, microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012)