Χριστίνα – Tina (happy end)

Τι να πούμε για τη Χριστίνα.. μιλάμε για περίπτωση! Την ξετρυπώσαμε στους γείτονες αφού έκλαιγε ένα ολόκληρο βράδυ δίχως σταματημό και παρέμεινε τρομοκρατημένη και απλησίαστη να μας κοιτάζει με αυτά τα ματάκια γεμάτα απορία για δυο μέρες. Ξάφνου άρχισε να μας πλησιάζει, να ζητά χάδια και αγκαλιές και να γουργουρίζει!

Είναι όπως βλέπετε ένα πλάσμα πανέμορφο, ναζιάρικο αλλά και πανέξυπνo! Έκανε ήδη την πρώτη της επίσκεψη στην κτηνίατρο για το πρώτο της εμβόλιο, τις αποπαρασιτώσεις της και μας πληροφόρησε πως είναι μια υγιής κοριτσάρα 3 μηνών περίπου.

Αφού λοιπόν το πρώην αγριμάκι μας έμαθε καλούς τρόπους, σε άμμο και ξηρά τροφή περιμένει άμεσα να βρει ένα σπίτι ολοδικό της! Μήπως είναι το δικό σας; Φυσικά και είναι! Για κάνετε τη γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο βέβαια επικοινωνήστε με τα 6977620737, info@stray.gr ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012) και με την προϋπόθεση στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία.