Χρύσα – Chryssa (happy end)

 

Η Χρύσα μας υιοθετήθηκε και ζει ευτυχισμένη στους Θρακομακεδόνες με την οικογένεια της!
Η Χρύσα είναι ένα απο τα εννέα νησιωτάκια που ήρθαν με το καράβι της άγονης γραμμής απο την ακριτική Χάλκη.  Μία κουταβίτσα όλο χαρά και ενεργητικότητα, διάθεση για παιχνίδι, κοινωνικότητα και μονίμως κουνιστή ουρά.
Ειναι υγιέστατη, πλήρως εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη, γεννημένη τον Μάρτιο του 2018 και ήδη έχει πάρει αρκετό μπόι, με εκτίμηση ότι θα γίνει μεσαίου μεγέθους, γύρω στα 20-23 κιλά. Η Χρύσα αγαπάει τους ανθρώπους και τα άλλα ζώα, τα πάει καλά με παιδάκια και είναι μια εξυπνη κουταβίτσα, που αν και δεν έχει μάθει σε σπίτι, μαθαίνει εύκολα να περπατάει με το λουράκι της και είμαστε σίγουροι οτι θα προσπαρμοστεί σύντομα στις νέες συνθήκες μίας οικογένειας. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι ότι είναι πάντα η πρώτη, που υπερπηδώντας κάθε εμπόδιο στο διάβα της έρχεται να χωθεί στην αγκαλιά μας για να πάρει την πρώτη αγκαλιά. Είναι μια κουταβίτσα χαδιάρα και με προσωπικότητα! Τι άλλο χρειάζεται σε αυτή τη ζωή? Μα φυσικά μια παντοτινή αγκαλιά. Μήπως είναι η δική σας; Φυσικά και είναι! Επικοινωνήστε με τα 6973537552 (μετά τις 16:00), info@stray.gr ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook
Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012) και με την προϋπόθεση στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία.