Φιντέλ – Fidel (Happy End)

Ο Fidel μας, πλέον γνωστός ως Elvis, βρήκε την παντοτινή του οικογένεια!

Φιντέλ – ένας επαναστάτης με αιτία!

Δε θέλουμε να σκεφτόμαστε τον Φιντέλ σαν άλλο ένα σκυλί που παράτησαν οι ιδιοκτήτες του. Η συμπεριφορά του και η αγάπη του για τους ανθρώπους δε μας το επιτρέπουν!
Προτιμάμε να τον βλέπουμε σαν επαναστάτη λοιπόν! Μπορεί να μην κατάγεται από την Αβάνα, όπως ο συνονόματος του, επαναστάτησε όμως απέναντι στην εγκατάλειψη, δεν αποδέχτηκε τη ζωή στους δρόμους και είναι έτοιμος να κερδίσει όσα έχασε, μια οικογένεια που να τον αγαπάει και να τον προσέχει όπως του αξίζει! Βρέθηκε να οργώνει τους δρόμους του Κουκακίου και του Θησείου ακολουθώντας όποιον του αναγύριζε το βλέμμα. Για καλή του τύχη μας ακολούθησε και από τότε φιλοξενείται σε σπίτι εθελόντριας μας. Μάταια αναζητήσαμε για μέρες τους δικούς του καθώς δεν φάνηκε να τον ψάχνει κανείς και ήρθε πλέον η ώρα να βρει το νέο του σπίτι. Παντοτινό αυτή τη φορά!

Η αγάπη που δείχνει σε μικρούς και μεγάλους, τα φιλιά που μοιράζει αλλά και ο τρόπος που απολαμβάνει χάδια με τις ώρες μας αποδεικνύουν πως είναι ένας καταπληκτικός σύντροφος!
Είναι περίπου 1-1,5 έτους, λατρεύει τους ανθρώπους (και ειδικά τα παιδιά) και είναι πραγματικά απίστευτο πως κάποιος τον άφησε στον δρόμο.
Μπορεί να είναι μόλις 11 κιλά, η αγάπη του όμως ζυγίζει πολύ παραπάνω! Δώστε την ευκαιρία σε αυτόν τον μαύρο κούκλο να σας δείξει τι σημαίνει κουνιστή ουρά!
Επικοινωνήστε στα 6972999295, info@stray.gr ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένος, με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012).