Μένιος – Menios (Happy End)

Γνωρίσαμε το Μένιο 3 μηνών σχεδόν όταν δούλευε ως γατοπαρκαδόρος/ γατομηχανικός σε γκαράζ μεγάλης εταιρείας. Από μικρός στα βάσανα!
Μας ενημέρωσαν για το εργατικό του ατύχημα και την αναγκαστική του απόλυση.
Φροντίσαμε να χειρουργηθεί στο χτυπημένο ποδαράκι και την τραυματισμένη του κοιλιά άμεσα.
Είναι όμως εργατικός και δεν μπορεί την τεμπελιά. Κατά την ανάρρωση αποφάσισε να αλλάξει επάγγελμα και θέλησε να δοκιμάσει τη ναυαγοσωστική! Έτσι λοιπόν του φτιάξαμε μια ιδιωτική παραλία με γατίσια άμμο. Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισε πως δεν τα πάει καλά με το νερό και μας είπε “Ευχαριστώ, δεν θα πάρω” δηλώνοντας έτσι την παραίτηση του. Οι μέρες περνούσαν και ο μικρός ήθελε να επανέλθει στην αγορά εργασίας. Σκέφτηκε λοιπόν να δοκιμάσει την υψηλή ραπτική! Χώθηκε μέσα σε υφάσματα, διάλεξε τα καλύτερα και κατέβασε ιδέες για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017. Ένα απόγευμα του είπαμε “Μένιο, οι γάτες δεν έχουν αντίχειρες, πως θα πιάσεις βελόνα να ράψεις; Μήπως να το ξανά σκεφτείς;” Θύμωσε λίγο με τις αδικίες της ζωής αλλά εγκατέλειψε την ιδέα.
Πρόσφατα κατέληξε οριστικά για το επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει.
Μας δήλωσε πως θα γίνει σπιτόγατος! Έχει λέει και προϋπηρεσία ως κυνηγός λέιζερ και δοκιμαστής πολυθρόνας!
Το μόνο που ζητάει είναι χάδι και αγκαλιές και θα χουρχουρήζει για πάντα από ευχαρίστηση!
Εμείς τον στηρίζουμε με όλη μας την αγάπη και του προσφέραμε την απαραίτητη εκπαίδευση.
Εσείς; Θα βάλετε το σπίτι;
Επικοινωνήστε με μήνυμα στη σελίδα μας ή στο info@stray.gr καθώς και το 6947421521.
Meow!
Ο Μένιος θα δοθεί στειρωμένος και  με συμβόλαιο υιοθεσίας του Stray.Gr (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012)