Νικόλας – Nicolas

Ο μικρός Νικόλας του ομώνυμου βιβλίου είναι ένα χαριτωμένο σκανταλιάρικο πιτσιρίκι. Λιχούδης, λίγο καβγατζής αλλά πολύ ευγενικός που του αρέσει το ποδόσφαιρο και οι πλάκες με τους φίλους του.
Ε, κάπως έτσι είναι κι ο δικός μας Νικόλας! Ένας χαριτωμένος σκανταλιάρικος κούταβος που θα σας κερδίσει με την πρώτη ματιά! Λατρεύει τις λιχουδιές και φυσικά αγαπάει τα παιχνίδια με μπαλάκια (ίσως η μπάλα ποδοσφαίρου να είναι λίγο μεγάλη για αυτόν!). Δεν καβγαδίζει αλλά είναι λίγο κυριαρχικός στην αρχή με τα άλλα σκυλιά, μετά από λίγο όμως τα ξεχνάει όλα και παίζει ασταμάτητα μαζί τους
Βρέθηκε τον Μάρτιο, με σπασμένο πόδι το οποίο δεν πατούσε, πολύ αδύνατος και ταλαιπωρημένος. Μετά από επίσκεψη σε ορθοπεδικό ανακαλύψαμε ότι το μηριαίο οστό του πίσω δεξιού ποδιού του έχει θρυμματιστεί. Το κάταγμα ήταν παλιό και σύμφωνα με τις ακτινογραφίες έχει σχηματιστεί ψευδάρθρωση. Λόγω της σοβαρότητας του κατάγματος (θρυμματισμένο κόκαλο) και της ήδη σχηματισμένης ψευδάρθρωσης, οποιαδήποτε επέμβαση, θα είχε ελάχιστα ποσοστά επιτυχίας. Η γνώμη του ορθοπεδικού ήταν να τον αφήσουμε να το πατήσει μόνος του μιας και δεν πονάει.
Μετά από 2 μήνες και με καλή τροφή, ο Νικόλας έχει αρχίσει να πατάει το πόδι του και να κινείται με μεγαλύτερη ευκολία. Περπατάει αλλά και χοροπηδάει!!
Όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερα και θα πηδάει ακόμα πιο ψηλά για να μας δείχνει την χαρά του κάθε φορά που μας βλέπει.
Ποιος θα ήθελε να βοηθήσει αυτό το αγόρι να βρει ένα προσωρινό ή ακόμα και το μόνιμο σπιτάκι του; Το έχει μεγάλη ανάγκη! Επικοινωνήστε με τη σελίδα μας στο Facebook, στο  info@stray.gr ή  6974602773 για αυτό το όμορφο αγόρι.

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένος, με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012)