Ρένος – Renos (happy end)

ΜΦΓ = Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας = Ρένος !!

Ο πανέμορφος Ρένος είναι ράτσας ΜΦΓ, μιας νέας ανερχόμενης αδέσποτης φυλής που βασικό χαρακτηριστικό της είναι το μεγάλο μέγεθος και η τεράστια καρδιά!!

Είναι ένας υπέροχος, μεγαλόσωμος (35 κιλά) σκύλος, Ιχθύς ή Υδροχόος (γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2013), ο οποίος μόνο χαρά θα δώσει σε όποιον τον πάρει! Τα γεμάτα λάμψη μάτια του θα σας μαγνητίσουν!
Η αγάπη που θα σας χαρίσει θα σας ζεστάνει την ψυχή! Η ζωντάνια του θα σας ξανανιώσει! H αρχοντιά του και οι τρόποι του όπου και αν σταθεί θα σας κάνουν να τον θαυμάσετε!
Μόνο αν τον δείτε από κοντά θα καταλάβετε τι καταπληκτικοφανταστικομαγικοχαρισματικός σκύλος είναι!!! Θα τον αγκαλιάσετε και θα σας ομορφύνει τη μέρα με τη θετική του ενέργεια, έτσι απλά!!

Αν θέλετε να νιώσετε όλα αυτά τα συναισθήματα μαζί , δεν έχετε παρά να τον υιοθετήσετε!
Αν ενδιαφέρεστε γι’ αυτό το καταπληκτικό αγόρι στο επικοινωνήστε στο info@stray.gr, στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook ή καλέστε στο 6974602773. 

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένoς με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012)