Ροζαλία – Rosalia (Υιοθετήθηκε)

 

H Ροζαλία είναι μία ποιντερίνα, μία γλυκιά και καλότροπη σκυλίτσα. Oπως τα περισσότερα παρατημένα σκυλιά, βρέθηκε να κυκλοφορεί αδύναμη, νηστική και με πληγές σε όλο της το σώμα από τις κακουχίες. Οι μέρες της στο δρόμο ήταν μετρημένες.Τα πάει τέλεια με όλα τα αρσενικά και θηλυκά σκυλιά και είναι πολύ αγαπησιάρα με τους ανθρώπους. Κάθε μέρα εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους ανθρώπους που την έσωσαν, δεν παραπονιέται ποτέ και τρελαίνεται για χάδια και παρέα.

Η Ροζαλία μας βρίσκεται σε σπίτι φιλοξενίας και ζει μαζί με πολλές γατούλες και αλλά τρία σκυλάκια.
Έχει ήρεμο χαρακτήρα, της αρέσει το χουζούρι στο καναπέ και τα μαξιλάρια και τόσο πολύ οι αγκαλιές και τα χάδια. Την φωνούλα της δεν την έχουμε ακούσει.

Είναι κατάλληλη παρέα για οικογένεια χωρίς πολλές υποχρεώσεις αλλά και για ανθρώπους που περνούν πολύ χρόνο στο σπίτι και μπορούν να της χαρίσουν την παρουσία τους. Δεν της αρέσει να μένει μόνη της.
Είναι τρυφερή, αγαπησιάρα και υπάκουη. Προσαρμόζεται εύκολα στην καθημερινότητα και δεν παραπονιέται ποτέ. Οι βόλτες τής αρέσουν και περπατάει ήρεμα και η μεγάλη της αγάπη είναι να βουτάει στη θάλασσα.

H Ροζαλία αναζητά τη δική της οικογένεια, ένα σπιτικό να μένει μαζί με τους ανθρώπους που τόσο αγαπάει και εμπιστεύεται.

 

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας.