Σωσώ – Soso (Happy End)

Η Σωσώ είναι μια τσαχπίνα και υπέρ-εξερευνητική χνουδωτή δεσποινίς. Με το μαυρόασπρο, απαλό τρίχωμα της, τη μασκούλα για μουσούδα και την παιχνιδιάρικη διάθεση της εκπέμπει θετική ενέργεια αρκετή για να κάνει και τον πιο κατσούφη άνθρωπο να χαμογελάσει! Μοιράζει απλόχερα γατίσια φιλιά και μεταμφιέζεται σε μια ολοστρόγγυλη μπάλα όποτε βρει ευκαιρία να τρυπώσει στην αγκαλιά σου για να κοιμηθεί χουρχουρίζοντας. Προσοχή όμως, με τα νάζια της κλέβει καρδιές! Μήπως μόλις έκλεψε τη δική σας; Επικοινωνήστε με τα 6974180857, victoria@stray.gr ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

O Αλέκος και η Σωσώ βρέθηκαν με κλειστά τα ματάκια από εθελοντές μας στο Ν.Κόσμο έχοντας χάσει τη μητέρα τους. Γεννημένοι τα τέλη του Οκτωβρίου μας απέδειξαν πως είναι και οι δύο μαχητές και με την κατάλληλη φροντίδα ξεπέρασαν τους κινδύνους των νεογέννητων. Έχουν ήδη κάνει το πρώτο τους εμβόλιο, είναι αποπαρασιτωμένα, μαθημένα σε ξηρά τροφή και άμμο και κάθε μέρα μας εκπλήσσουν με τα καμώματα τους!
 

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip, συμβόλαιο υιοθεσίας και με την προϋπόθεση στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία.