Σπίθας / Spithas – (Happy End)

Ο Σπίθας υιοθετήθηκε στην Αθήνα τον Οκτώβρη του 2018

Ο Σπίθας! Ενα τετραπέρατο κουτάβι με αξιαγάπητη μουσουδίτσα! Αρκεί ένα του βλέμμα με ελαφρά γυρισμένο το κεφαλάκι του στο πλάι για να σε ρίξει!
Μαθαίνει πολύ γρήγορα, ειδικά αν κρατάς στο χέρι μια λιχουδιά! Αυτός ο κούταβος θα έκανε τα πάντα για το φαγητό!! Είναι εκδηλωτικός, χαρούμενος και αγαπησιάρης.
Μόλις σε πρωτοσυναντήσει σε καλωσορίσει με ψευτογαυγίσματα σου δείχνει την κοιλίτσα του και ζητάει τα χάδια σου. Αν έχετε 5′ λεπτά στη διάθεση σας είναι πάντα διατεθειμένος να σας δείξει όλες τις εντολές που έχει μάθει (πάντα με το αζημίωτο, ξέρετε!).
Τα πιάνει αμέσως -μεταφορικά και κυριολεκτικά! Τρέχει σαν σίφουνας μόλις ακούσει “πιάσε”, ειδικά αν μιλάμε για λιχουδιά όπως σας ξαναείπαμε!
Φυσικά και αν μιλάμε για μπαλάκι, δεν θα σας το φέρει αμέσως γιατί του αρέσει να παίζει…κρυμμένο θησαυρό!

Αν οι μαγειρικές σας γνώσεις είναι άριστες, περιμένει να τον προσκαλέσετε στο σπιτικό σας! Επικοινωνήστε με τα 6974180857, info@stray.gr ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

 

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012) και με την προϋπόθεση στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία.