Βάσω – Vaso (Happy End)

Η Βάσω υιοθετήθηκε στη Γερμανία.

(Ενημέρωση Φεβρουάριος 2018)

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, θα μπορούσε άνετα να πρωταγωνιστήσει σε ταινία με τίτλο «Η μαύρη καλλονή»! Την πείσαμε να αφήσει την υποκριτική για λίγο αργότερα και προς το παρόν εκτελεί χρέη μοντέλου και ποζάρει στο φακό για εμάς! Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα το ταλαιπωρημένο σκυλί που πρωτοαντικρίσαμε. Της το είχαμε υποσχεθεί και πλέον είναι πραγματικότητα! Προς το παρόν, μαθαίνει να είναι μια κυρία μέσα και έξω από το σπίτι και γνωρίζει ήδη βασικές εντολές. Αν παρασυρθείς από την ομορφιά της βέβαια είναι ικανή να σε κάνει ότι θέλει! Είναι γλυκιά και χαδιάρα, μαθαίνει πάρα πολύ γρήγορα και έχει αδυναμία στις λιχουδιές και τον ύπνο! Αγαπάει πολύ τα παιδιά και τα παιχνίδια μαζί τους. Μπορεί να σας ακολουθεί όπου κι αν πηγαίνετε αφού λατρεύει τόσο το περπάτημα όσο και τις μεγάλες βόλτες με το αυτοκίνητο. Με λίγα λόγια είναι αυτό που λείπει από τη ζωή σας! Αν λοιπόν είστε ο ιππότης της δικής μας Βασούλας, επικοινωνήστε με τα info@stray.gr, 6972999295 ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook για να τη γνωρίσετε από κοντά!

Η Βάσω βρέθηκε υποσιτισμένη σε βιομηχανική περιοχή, σχεδόν χωρίς καθόλου τρίχωμα και όπως χαρακτηριστικά μας είπε η κτηνίατρος «μετρούσε μέρες». Ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή για καλαζάρ και ερλίχεια και συνεχίζει συντήρηση.

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένη με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012)