Μάρκος – Marcos

Λένε πως η ζωή στην επαρχία είναι ωραία! Καθαρός αέρας και πράσινο, ανοίγει το μάτι σου, βοηθά την ψυχολογία και σε γεμίζει ξεγνοιασιά.
Λένε επίσης πως η ζωή στην επαρχία είναι σκληρή και δύσκολη. Δυστυχώς ο Μάρκος μας γνώρισε μόνο αυτή την πλευρά.
Βρέθηκε στην Κυπαρισσία στην κυριολεξία πετσί και κόκκαλο, με τα αυτάκια του κομμένα. Μια σοκαριστική εικόνα που δε μας άφησε κανένα περιθώριο για δεύτερη σκέψη.
Μας ακολούθησε για να γνωρίσει τη ζωή στην πόλη! Και την γνώρισε. Και την αγάπησε. Και όσο καλύτερα πήγαινε η υγεία του τόσο πιο χαρούμενα κουνούσε την ουρίτσα του. Γνώρισε τις βόλτες, έμαθε τους ανθρώπους και κυρίως τα χάδια που του ήταν λέξη άγνωστη. Αυτά και αν τα αγάπησε!
Όλα αυτά όμως ακόμα του λείπουν στην πανσιόν που φιλοξενείται προσωρινά.
Κάθε φορά που τον επιστρέφουμε μετά από κάποια βόλτα μας θέλουμε να του υποσχεθούμε πως αυτή θα είναι η τελευταία φορά που γυρνάει εκεί όμως δε το έχουμε καταφέρει ακόμα.
Κολλάει το κεφάλι του στα σύρματα για να μας χαιρετήσει και είμαστε σίγουροι πως μας λέει “Ακόμα δε βρήκα το σπίτι μου;”
Βοηθήστε μας να τηρήσουμε την υπόσχεση μας! Μήπως το παντοτινό σπίτι του Μάρκου είναι το δικό σας;
Αν ναι επικοινωνήστε με τα info@stray.gr 6944113750 ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook για να τον γνωρίσετε και να σας κλέψει την καρδιά!

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένος, με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012).