Μάρκος – Marcos (happy end)

Λένε πως η ζωή στην επαρχία είναι ωραία! Καθαρός αέρας και πράσινο, ανοίγει το μάτι σου, βοηθά την ψυχολογία και σε γεμίζει ξεγνοιασιά.

Λένε επίσης πως η ζωή στην επαρχία είναι σκληρή και δύσκολη. Δυστυχώς ο Μάρκος μας γνώρισε μόνο αυτή την πλευρά.

Βρέθηκε στην Κυπαρισσία στην κυριολεξία πετσί και κόκαλο, με τα αυτάκια του κομμένα. Μια σοκαριστική εικόνα που δε μας άφησε κανένα περιθώριο για δεύτερη σκέψη.

Μας ακολούθησε για να γνωρίσει τη ζωή στην πόλη! Και την γνώρισε. Και την αγάπησε. Και όσο καλύτερα πήγαινε η υγεία του τόσο πιο χαρούμενα κουνούσε την ουρίτσα του. Γνώρισε τις βόλτες, έμαθε τους ανθρώπους και κυρίως τα χάδια που του ήταν λέξη άγνωστη. Αυτά και αν τα αγάπησε!

Παρέμεινε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε πανσιόν καθώς δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος χώρος όμως πρόσφατα μεταφέρθηκε σε φιλοξενία όπου και έμαθε πλήρως τη σπιτίσια ζωή και τους καλούς τρόπους με μεγάλη ευκολία! 

Αυτός ο τόσο χαρούμενος σκύλος είναι λοιπόν πανέτοιμος να βρει το δικό του σπίτι που τόσο το λαχταρά! Μήπως το παντοτινό σπίτι του Μάρκου είναι το δικό σας;

Αν ναι επικοινωνήστε με τα info@stray.gr 6974602773 ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook για να τον γνωρίσετε και να σας κλέψει την καρδιά!

 

 

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένος, με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012).