Τρι – Trii (Happy End)

O Trii υιοθετήθηκε στη Γερμανία τον Ιούλιο του 2018 και πλέον λέγεται Buddy.

O Trii, όπως πολλοί θυμάστε, μας επισκέφθηκε στο Πασχαλιάτικο μπαζάρ μας, έφαγε, ήπιε, έπαιξε και φυσικά έφυγε μαζί μας!
Εκτός από παίδαρος ΓΙΑ σπίτι, είμαστε σίγουροι πλέον πως είναι και ΑΠΟ σπίτι αφού τα πηγαίνει εξαιρετικά με παιδιά, σκυλιά αλλά και γάτες, γνωρίζει το λουρί και το αυτοκίνητο, δεν λερώνει μέσα στο σπίτι και υπακούει σε κάποιες βασικές εντολές!
Είναι μόλις 1 έτους, με πολύ ζωντάνια και όρεξη για παιχνίδια! Αγαπάει βέβαια εξίσου τις αγκαλιές και τα χάδια για τα οποία είναι ικανός να περιμένει για ώρες δίπλα σου μέχρι να τα κερδίσει!

Ο Trii μας λοιπόν, χρειάζεται ένα σπίτι και την παρέα που τόσο του έχει λείψει από τότε που τον εγκατέλειψαν!
Θα χρειαστεί λίγο χρόνο να προσαρμοστεί μιας και τον τελευταίο καιρό έχει έρθει αντιμέτωπος με πολλές αλλαγές στη ζωή του όμως γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ!

Αν ενδιαφέρεστε να προσφέρετε στον Trii, μόνιμα ή έστω προσωρινά, μια τεράστια αγκαλιά κι ένα φιλί στη μουσούδα, επικοινωνήστε με το 6977620737 ή στείλτε email στο info@stray.gr.

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένος, με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012).