Λέξι – Lexie (Happy End)

Η Λέξι μας είναι η χαρά της ζωής! Είναι αυτό που χαρακτηρίζουμε από την εμπειρία μας εύκολο σκυλάκι, λατρεύει τους πάντες και τα πάντα και μπορεί να σε κάνει να χαμογελασεις ακόμα και τις δύσκολες στιγμές με την τσαχπινιά της. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτή τη γλυκιά κουταβομουσούδα!
Συχνά πυκνά γέρνει το κεφαλάκι της και μας κοιτά κατάματα με απορία. Ξέρουμε τι θέλει να μας πει. «Γιατί δεν χτυπά ποτέ το τηλέφωνο για μένα;». Δυστυχώς δεν έχουμε την απάντηση. Κάθε μέρα προσπαθεί να μας αποδείξει πόσο καλός χαρακτήρας είναι και περιμένει η προσπάθεια της να ανταμειφθεί με τι άλλο; To καλύτερο σπίτι φυσικά!
Τα πηγαίνει πολύ καλά με άλλα σκυλιά, έχει καταφέρει ήδη να αποκτήσει πολλούς καλούς τετράποδους φίλους. Έχει αδυναμία στα παιδιά και είναι ιδανική για οικογένεια. Της αρέσει το τρέξιμο και τα παιχνίδια. Αν δε βρίσκει κάποιο μπαλάκι για να παίξει, βρίσκει πάντα εναλλακτικές – με μια ιδιαίτερη προτίμηση στα καρύδια! Είναι υπάκουη, πάρα πολύ έξυπνη και έχει μάθει να ζει σε σπίτι.
Παρά το μικρό της ηλικίας της, η ζωή της Λέξι δεν ήταν πάντα τόσο ρόδινη. Βρέθηκε στο δρόμο σχεδόν 2 μηνών (κάποιος φαίνεται την είχε απομακρύνει από τη μαμά της) με ψώρα σε προχωρημένο βαθμό και αμέτρητα τσιμπούρια στο σωματάκι της. Λόγω του υποσιτισμού το ποδαράκι της δεν αναπτυσσόταν σωστά και χρειάστηκε επέμβαση η οποία έγινε με μεγάλη επιτυχία. Έλαβε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και πλέον είναι υγιέστατη και το παρελθόν της θυμίζει μόνο ένα κακό όνειρο! Καθώς πια είναι υγιέστατη και με άριστους τρόπους πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να βρει το παντοτινό της σπίτι. Μήπως είναι το δικό σας; Επικοινωνήστε με τα info@stray.gr , 6972999295 ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook! Θα χαρεί πολύ πολύ να σας γνωρίσει από κοντά!

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip, συμβόλαιο υιοθεσίας και με την προϋπόθεση στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία.