Νάγια – Naya (happy end)

Είναι όμορφη και το ξέρει, μας το αποδεικνύει με το καμαρωτό της στήσιμο και το περήφανο της βάδισμα. Είναι ένα ήρεμο κορίτσι αλλά όταν χαίρεται το κάνει με την ψυχή της και στο παιχνίδι της είναι μια μουρλοκαμπέρω! Ξέρει πως δεν μετράει μόνο η εξωτερική ομορφιά οπότε φροντίζει να μας δείχνει πάντα οτι τα «πιάνει γρήγορα» αλλά και το ταλέντο της στη νοικοκυροσύνη! Πάντα καθαρή στο χώρο της και ότι της πετάξεις θα στο φέρει να…το βάλεις στη θέση του, αυτό που λέμε κορίτσι για σπίτι! Δεν τις αρέσουν οι ράτσες, οι ταμπέλες και οι χαρακτηρισμοί, ψάχνει μόνο αυτούς που θα την θεωρήσουν οικογένεια και δεν δέχεται τίποτα λιγότερο.

Η Νάγια μας βρέθηκε κακοποιημένη και σκελετωμένη να μάχεται για την καθημερινή της επιβίωση. Πλέον τα σημάδια έχουν φύγει από το κορμάκι της, είναι απολύτως υγιής και στειρωμένη. Αναζητά την ευκαιρία για μια καθωσπρέπει ζωή.

Αν μόλις ερωτευτήκατε αυτό το μούτρο επικοινωνήστε με τα info@stray.gr , 6974602773 ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένη με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012)