Μάγια – Maya (happy end)

Με την πρώτη γνωριμία νομίζουν όλοι ότι τους κοιτάω αφ’ υψηλού! Μπορεί να φταίει ότι είμαι ξανθιά και ψηλόλιγνη και πιστεύουν ότι την έχω δει κάπως (o.k. είμαι μια κούκλα δε το αρνούμαι) αλλά όχι και σνομπ!
Όλο αυτό είναι μια παρεξήγηση!! Ήρθε η ώρα να σας δώσω μια εξήγηση.
Δυστυχώς, δεν είχα καταφέρει στη ζωή μου να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους! Τον τελευταίο καιρό κάνω καινούργιες γνωριμίες όμως κι έχω αρχίσει να νιώθω ασφαλής. Κάνω μεγάλη πρόοδο λένε. Γράφτηκα και σε σχολείο και η δασκάλα μου βάζει συχνά Α’. Κρατάω όμως μια απόμακρη στάση στην αρχή γιατί πέρα από όμορφη είμαι και έξυπνη, μη την πατήσω!! Αν όμως είσαι ένας καλός άνθρωπος και αξίζεις την αγάπη μου εγώ θα το καταλάβω και θα έρθω κοντά σου!!
Δείξτε λίγη κατανόηση λοιπόν γιατί θέλω λιγάκι χρόνο θέλω μέχρι να κρίνω τους νέους ανθρώπους που συναντώ. Αν δε με πιστεύετε μπορείτε να ρωτήσετε αυτούς που με φροντίζουν να δείτε πόσο τους αγαπώ και πόσο τους το δείχνω!!

Αν θέλετε να γνωριστούμε από κοντά επικοινωνήστε με το 6972999295 ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα του Stray.Gr στο Facebook ή στο info@stray.gr

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί στειρωμένη με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012)